~OUR SPECIAL JOURNEY~MDANDA~

By: Muhammad Shahrul Amin Shaharum

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 15-Apr-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
RINDU.........

DEDICATED TO MY HERO & HEROIN.....


Quote:
Tak pernah berpisah lama cam gini....tapi terpaksa la tinggalkan abang ngan adik kat kampung sehingga end of this month.......sabar ye mama............


Thursday, 26-Mar-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
KE MANA MENGHILANG?????

Salam buat semua....dah agak lama tak update fp nie.......ada bahan....cuma masa tak begitu mengizinkan.......ini adalah hari terbaik yang dijumpai untuk sedikit coretan di sini.....sepanjang ketiadaan kat sini.....macam-macam aktiviti yang telah berlaku....yer la....tup-tup dah nak masuk APRIL 2009.....dah bulan ke-4......antara entry yang tak sempat nak dimasukkan:
1. Pak Lang Aswad bertunang......trip ke Mersing, Johor...
2. Mama kursus di PD....trip yang meng'enjoy'kan.......
3. Pindah masuk umah baru.....trip yang paling memenatkan......
4. Bercuti di kampung......trip balik ke Gerik ......
5. Mama team building di Taman Negera......trip yang paling bermakna.......
6. Gambar anak2 mama yang dah nak bersawang dalam kamera tu......
..............................and so on yang mama tak sempat nak capture..........................................


Nanti kalau ada kesempatan....akan diuploadkan gambar-gambar yang berkaitan........sampai sini dulu.......ada benda yang nak kena settle sebelum ke Sabah nie.........jumpa next entry.................


Sunday, 1-Mar-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
TEAM BUILDING.....B*PPA

Inilah group mama d'sana
Malam pertama punya xtvt
Nak naik bot g jungle walk
View all 8 photos...
FAIR & LOVELY.......

Itu adalah tag line kitaorang sepanjang team building kat Woodland Resort, Temerloh Pahang......just a little info......mama attend team buiding tu dari 25 - 28 Februari 2009....very excitment...enjoy.......dan yang paling penting kami menjadi lebih akrab.........memang tumbs up untuk penganjuran kali ini....kami adalah team rintis untuk 3 team lagi....after this yang lain akan adakan team building kat tempat lain lak......



Last day sebelum gerak balik Putrajaya......


Ini jer gambo yang ada masa wat war game......enjoy.....coz mama bejaya matikan 2 orang...kikikik....


Gambo kenangan jejak Taman Negara.......entah bila la lagi nak sampai......


Mama dipuncak....dok kat atas pucuk pokok balak nie........


Saturday, 10-Jan-2009 08:42 Email | Share | | Bookmark
KOleKSi dAniA

 
 
 
View all 5 photos...


Saturday, 27-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
TAHUN BARU 2009 BAKAL MENJELMA.....

Tinggal 4 hari jer lagi kita nak meninggalkan tahun 2008.........otw datang ke ofis ari tu.....dengar hot.fm am krew punya topik.....tajuk nyer apa lagi azam tahun 2008 yang belum tercapai? bagi mama ada satu lagi azam yang belum tercapai tahun nie.......so, mama akan carry foward azam tu tuk tahun 2009.......itu memang dalam wish list mama every year.....tapi lom termakbul lagi......dengan harapan semoga azam itu akan dapat terlaksana sebelum 2010...... kena kuatkan usaha dan berdoa kepada Nya semoga tercapai jugak apa yang diimpikan.......mudah-mudahan.....

To all my friends and visitors.....HAPPY NEW YEAR 2009..................


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net